Fel!

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
SZTEJKI Eötvös József Gimnázium, 6723 Szeged, Csongor tér 1., OM: 200909 ,Tel.: +36 62 547 060


Iskolánk részt vesz a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által meghirdetett HATÁRTALANUL! programban.
SZTE Konfuciusz Intézet

Szeged és Térsége
Eötvös József Gimnázium,
Általános Iskola
Konfuciusz TanteremMicrosoft Innovatív Iskola Program


ECDL

Tisztelt Szülők! Tisztelt Tanulók!

Iskolánk is részt vesz a Vöröskereszt Csongrád-Csanád Megyei Szervezete által szervezett adománygyűjtésben az ukrajnai menekültek számára. Az iskolánk folyosóján elhelyezett asztalra várjuk a hozzájárulásokat.

 

Így különösen:

 • Babaételt,
 • Gyermek tápszert,
 • Cumisüveget,
 • Pelenkát,
 • 10 darabős papír zsebkendőt
 • Kisebb nedves törlőkendőt
 • Fél literes vizet
 • Szívószálas 2 dl gyümölcslét, kakaót,
 • Poharas levest, füles konzervet
 • Nápolyit, Dörmit, csokoládét, kekszet, Kindert stb.
 • Sós kekszet, abonettet, rizskorongot
 • 3:1-ben, 2:1-ben kávét.

 

Felajánlásukat köszönjük!

Óvodai és iskolai szociális segítő


Név: Balázs Mónika
E-mail:


A koronavírus járványra tekintettel jelenleg az ügyfélfogadási idő, valamint személyes megjelenés szünetel az iskolában. Elektronikus és telefonon történő konzultáció keretében a következő időszakban állunk a szülők és gyermekek rendelkezésére:

 • Kedd: 10.00-14.00

Személyes találkozásra előzetes időpontegyeztetés alapján van lehetőség a 6723 Szeged, Sás utca 2. szám alatt a Család- és Gyermekjóléti Központ épületében.


Az óvodai és iskolai szociálissegítő által nyújtott szolgáltatások:


Szülők számára:

 • Információnyújtás a család által igénybe vehető szolgáltatásokról, ellátásokról, segítségnyújtás az ügyintézésben (pl. szociális, gyermeknevelési, családjogi kérdésekben).
 • Tanácsadás, mely során az igénybe vevő problémáinak megértésében, ez alapján önálló döntés kialakításában, valamint a megoldás kidolgozásában kap segítségnyújtást. Szükség esetén további szakemberhez való eljutás támogatása. Ide tartoznak azon döntési nehézségek, melyek akadályozzák az adott helyzet megoldását, szükséges változtatások meglépését.


Tanulók számára:

 • Információnyújtás, arra vonatkozóan, hogy problémáik megoldásában milyen segítségeket vehetnek igénybe, valamint a hozzájutás segítése (pl. tanulmányi kérdések, otthoni gondok).
 • Tanácsadás, mely során problémái megértéséhez, önálló döntés kialakításához kap segítséget. Szükség esetén további szakemberhez való eljutás támogatása (pl. továbbtanulással kapcsolatos döntés).
 • Online tanulással kapcsolatos segítségnyújtás megszervezése.
 • Szülő – diák-iskola közötti kapcsolat fenntartásának, zökkenőmentes működésének elősegítése.


Segítő beszélgetés biztosítása a diákok, szülők által hozott egyéni problémák, aktuális nehézségek megbeszélése, a megfelelő segítségnyújtási mód megtalálása érdekében.

A családi közegben felmerülő konfliktusok megszüntetése érdekében konfliktuskezelés nyújtása.

 

 

A digitális oktatás ideje alatt ügyintézésre munkanapokon hétfőtől csütörtökig 7.30 és 16.00 óra között, pénteken 7.30 és 14.00 óra között van lehetőség. Tanulói ügyintézés telefonon egyeztetett időpontban lehetséges. Időpontegyeztetés munkaidőben a 62/547-062 telefonszámon kezdeményezhető.

 

Tisztelt Szülők, Diákok!

A következő tanévi tankönyvrendeléssel kapcsolatban kérjük az együttműködésüket. A 2020/21-es tanévben a 1092/2019. (III. 8.) Korm. határozat alapján valamennyi, a nappali rendszerű alap- és középfokú iskolai oktatásban részt vevő tanuló ingyenes tankönyvellátásban részesül. A Kello szülői ügyfélkapu szolgáltatásán keresztül, június 1-től lehetőségük van a tanulók részére történő tankönyvrendelés szülők által online módon történő jóváhagyására. Kérjük, hogy ezt az alább leírt módon tegyék meg!

A felület elérésének útvonala a következő:

https://szuloifelulet.kello.hu

 1. Belépés diák adatokkal
 2. Település: Szeged
 3. Iskola neve: Szeged és Térsége Eötvös József Gimnázium, Általános Iskola
 4. Oktatási azonosítóhoz a tanuló 11 jegyű oktatási azonosítóját kell beírni.

A belépést követően a megjelenő nyilatkozatok kipipálása és a belépés megerősítése után megjelenő felület fekete fejlécéből a következőt kell kiválasztani:

 • Diák rendelései
  • Részletek
   • Jóváhagyás

A tankönyveket a későbbiekben kijelölt időpontban vehetik át, és azok a diákok tulajdonába kerülnek.

Segítségüket köszönjük!

Farkas Zoltán
főigazgató-helyettes

A koronavírus járványra tekintettel jelenleg az ügyfélfogadási idő, valamint személyes megjelenés szünetel az iskolában. Elektronikus és telefonon történő konzultációk keretében állunk a szülők és gyermekek segítségére a következő időszakban:

Óvodai és iskolai szociális segítő:

Balázs Mónika

Az óvodai és iskolai szociálissegítő által nyújtott szolgáltatások:

Szülők számára:

 • Információnyújtás a család által igénybe vehető szolgáltatásokról, ellátásokról, segítségnyújtás az ügyintézésben (pl. szociális, gyermeknevelési, családjogi kérdésekben)
 • Tanácsadás, mely során az igénybe vevő problémáinak megértésében, ez alapján önálló döntés kialakításában, valamint a megoldás kidolgozásában kap segítségnyújtást. Szükség esetén további szakemberhez való eljutás támogatása. Ide tartoznak azon döntési nehézségek, melyek akadályozzák az adott helyzet megoldását, szükséges változtatások meglépését.

Tanulók számára:

 • Információnyújtás, arra vonatkozóan, hogy problémáik megoldásában milyen segítségeket vehetnek igénybe, valamint a hozzájutás segítése (pl. tanulmányi kérdések, otthoni gondok)
 • Tanácsadás, mely során problémái megértéséhez, önálló döntés kialakításához kap segítséget. Szükség esetén további szakemberhez való eljutás támogatása (pl. továbbtanulással kapcsolatos döntés).
 • Online tanulással kapcsolatos segítségnyújtás megszervezése
 • Szülő – diák-iskola közötti kapcsolat fenntartásának, zökkenőmentes működésének elősegítése

Segítő beszélgetés biztosítása a diákok, szülők által hozott egyéni problémák, aktuális nehézségek megbeszélése, a megfelelő segítségnyújtási mód megtalálása érdekében.

A családi közegben felmerülő konfliktusok megszüntetése érdekében konfliktuskezelés nyújtása.

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. március 16-tól iskolánkban digitális munkarend szerint folyik az oktatás alapvetően a Google tantermi platformján (https://classroom.google.com). E felületen zajlik az órai munka és a házi feladatok kiadása és számonkérése, valamint az értékelés egy része is. Kérjük, hogy kövessék figyelemmel gyermekük tanulását itt és a Kréta elektronikus naplóban, ahol továbbra is érdemjegyeket adunk és üzenetek küldhetőek és fogadhatóak.

Együttműködésüket köszönjük!

 

 

Felhívjuk a szülők és a tanulók figyelmét, hogy a Kormány döntése alapján a tanulók 2020.03.16-tól, hétfőtől oktatási céllal nem látogathatják az iskolát. Az oktatás tantermen kívüli, digitális munkarend alapján folytatódik. A tanuló digitális munkarendben előírt aktuális tanulmányi feladatairól rendszeresen tájékozódjanak az E-napló Üzenetek menüpontjában, illetve online, vagy egyéb, személyes találkozást nem igénylő módon a tanuló osztályfőnökétől, szaktanáraitól.

 

Köszönjük az együttműködésüket.

 

Irány az egyetem 2020!

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Köznevelésért Felelős Államtitkársága, a Klebelsberg Központ és a Magyar Rektori Konferencia, közös programot indít, Irány az Egyetem 2020 néven. A Program keretében a jelentkezők segítséget kapnak az emelt szintű érettségire történő felkészüléshez. A Programra a tankerületi központok által fenntartott intézmények mellett, egyházi és szakképzési centrumok által fenntartott iskolák is bekapcsolódnak.

Ki jelentkezhet?

Minden olyan, nagykorú, cselekvőképes, tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal nem rendelkező, az érettségi bizonyítványt 2019. december 31. előtt megszerzett magyar állampolgár jelentkezhet a Programba, aki valamely tárgyból emelt szintű érettségi vizsgát szeretne tenni a 2020. május-júniusi érettségi időszakban.

Hol lehet jelentkezni és mire?

Minden megyében szervezünk emelt szintű érettségire felkészítő tanfolyamokat. A települések és intézmények listája a kapcsolattartók elérhetőségeivel együtt a Központ honlapján megtalálható. Egy fő, maximum két külön tantárgya jelentkezhet egy időben.

Az alábbi tantárgyak esetében indul januárban a felkészítés:

 • magyar nyelv és irodalom
 • matematika
 • történelem
 • angol
 • német
 • fizika
 • biológia
 • kémia
 • földrajz

Hogyan indul a Program?

A felkészítők 2020. január harmadik hetében kezdődnek el, és 2020. április 30-ig tartanak. A Programban történő részvétel ingyenes. Csongrád megyeiek számára a képzést a Szegedi Tankerületi Központ (6726 Szeged, Bal fasor 17-21., telefon: 62/795-242) szervezi.

Előzetesen jelentkezni írásban, a név és a választott tantárgy, valamint a település megadásával lehet 2019. december 3. – 2020. január 9. között, a e-mail címen.

A képzésről a tankerület honlapján (http://kk.gov.hu/szeged) részletes tájékoztató található a http://kk.gov.hu/irany-az-egyetem-2020-01 oldalon.

Csongrád megyeiek számára a képzés a Szegedi Deák Ferenc Gimnáziumban (6723 Szeged, József Attila sgt. 118-120.) kerül megszervezésre.

Minden, a Programmal kapcsolatos információ a http://kk.gov.hu/irany-az-egyetem-2020 oldalon is elérhető.

mbebo1  mbebo2 

 Az előző hetekben részt vettünk a Jane Goodall Intézet Természet- és Környezetvédelmi Egyesület által meghirdetett „Passzold vissza tesó!” használt mobiltelefon-gyűjtési akcióban.

Manapság körülbelül 5.600.000.000 mobiltelefon jut az emberiségre. Ezekben a készülékekben (de a laptopokban, GPS-ekben és táblagépekben is) levő kondenzátor-bevonatok készítésére használják a tantál nevű fémet, ami a koltán nevű ércből nyerhető ki. A világ koltán-készletének 80%-a Afrikában található, ezen belül is a Kongói Demokratikus Köztársaságban, ugyanott, ahol a hegyi gorillák, keleti síkvidéki gorillák, bonobók, illetve a csimpánzok is tengetik mindennapjaikat. Élőhelyüket drasztikusan megváltoztatja a koltán bányászata: az erdők területe csökken, a meglévőket pedig a kitermeléshez használt utak hálózzák be. A bányászok munkakörülményei embertelenek: nincs minimális munkavédelem sem, a munkaidő 12-16 órás, csekély a munkabér, sőt gyakran 5-12 éves gyerekeket foglalkoztatnak.

Read more ...

Tisztelt Szülő!

Tájékoztatjuk arról, hogy KRÉTA-KAFFEE projekt keretében lehetőség nyílik arra, hogy az iskolával elektronikus formában (e-ügyintézés) intézzék ügyeiket. Az e-ügyintézés segíti az adminisztrációt, csökkentik a kedves szülők/gondviselők ügyintézésre, utazásra fordított idejét. A KRÉTA e-Ügyintézési modul – KAFFEE projekt Elektronikus ügyintézés felhasználói segédlet és projekt tájékoztató az alábbi linken olvasható:

http://rohodsuli.lapunk.hu/tarhely/rohodsuli/dokumentumok/kaffee_projekt_tajekoztato_kiadvany.pdf

Részletes leírás az e-Ügyintézés kérelmezői oldaláról az alábbi linken érhető el:

http://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=17760714

Amennyiben Ön is élni kíván az e-Ügyintézés nyújtotta előnyökkel, kérjük keresse fel az iskolában Eitler József főigazgató-helyettest.

A Kormány 2019. február 6-i döntése értelmében 2020-tól a 9. és 11. évfolyamos, nappali tagozatos gimnáziumi és szakgimnáziumi tanulók kéthetes egyéni vagy csoportos nyelvtanulásban vehetnek részt a Nemzeti alaptanterv alapján tanulható első idegen nyelvek (angol, német, francia, kínai) célországaiban: Ausztriában, Németországban, az Egyesült Királyságban, Máltán, Írországban, Franciaországban és Kínában. (Kínába kizárólag a Magyar-Kínai Két Tanítási Nyelvű Gimnázium tanulói utazhatnak nyelvet tanulni.)

A nyelvtanulási program hazai költségvetési forrásból valósul meg, azt teljes egészében a magyar állam finanszírozza. A program szakmai végrehajtását az Emberi Erőforrások Minisztériumának megbízásából a Tempus Közalapítvány végzi.

A nyelvtanfolyamokról

A nyelvtanulási program keretében a célországokban működő minősített nyelviskolákban történő nyelvtanulás támogatható, ahol a megfelelő szakmai színvonal biztosítása mellett felkészülten vállalnak felelősséget a középiskolás tanulókért.

A nyelvtanfolyamok kéthetes időtartamban, minimum heti 20 nyelvórával valósulnak meg. A tanulók a nyelvórákon kívül kulturális és szabadidős programok keretében további lehetőséget kapnak a nyelvtanulásra, illetve a célnyelvi ország kultúrájának, szokásainak megismerésére. Az elszállásolás családoknál vagy kortársakkal együtt kollégiumban történik, ami újabb lehetőséget teremt a célnyelv használatára. A nyelviskolák az újrakezdőtől a felsőfokú szintig ajánlanak tanfolyamokat, a szintfelmérést a fogadó nyelviskola végzi, tehát az a cél, hogy mindenki a megfelelő nyelvi szinten, sokszínű, soknemzetiségű csoportban tanulja az idegen nyelvet és fejlessze nyelvi kompetenciáját.

A program keretében a tanulók külföldi nyelvtanfolyam helyett az intézményük szervezésében, partnerintézményi együttműködésben is részt vehetnek, amelynek célja, hogy a célországi partnerintézményeknél fejlesszék nyelvtudásukat.

Ki jelentkezhet a nyelvtanulási programra?

Read more ...

Kedvezményezett neve: Szegedi Tankerületi Központ

Projekt azonosító száma: EFOP-4.1.3-17-2017-00382

Projekt címe: Infrastrukturális fejlesztések az Eötvös József Gimnáziumban

Szerződött támogatás összege: 148 039 478 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt tartalmának bemutatása: A pályázati kiírás kötelezően választható tevékenységei között célunk a felújítani tervezett tantermek elérését szolgáló folyosók részleges felújítása. A folyosók egy részének felújítása a korábbi években a fenntartó által biztosított forrásból, pályázati forrás bevonása nélkül megtörtént. Az iskola még fel nem újított folyosóin a burkolat az iskolaépülettel egyidős, a rendszeres fellazulás miatt ma már folyamatos javításra szorul. Ezek a kisjavítások eddig elegendőek voltak az épp felmerült balesetveszély elhárításához, de a felújítást nem helyettesíthetik. A földszinti aula és a mellékszárny emeleti folyosójának burkolatcseréje az ösztönző, esztétikus iskolai környezet megteremtése érdekében szükséges, és a fejlesztéssel ez a tér mint közösségi tér többletfunkciókat (pl. kiállítótér, rendezvény helyszín) is kaphat.

A pályázati kiírás kötelezően választható tevékenységei között célunk továbbá egy már meglévő 10 m²-es, jelenleg oktatás céljára nem megfelelő helyiségből egyéni fejlesztő helyiség kialakítása. Az iskolapszichológus és a fejlesztő pedagógusok egyéni fejlesztő foglalkozásainak helyszíne jelenleg változó, nem erre a célra kialakított helyiség (pl. könyvtár, ebédlő stb.). A célszerűen kialakított fejlesztőhelyiség jelentősen hozzájárulhatna pedagógiai fejlesztőmunkánk sikeréhez.

A pályázati kiírás kötelezően választható tevékenységeihez csatlakozó, választható tevékenységként célunk az ablakcserékhez kapcsolódva az érintett iskolaépületen hőszigetelő külső burkolat kialakítása, valamint a folyosókat lezáró kopolit üveg ablakok cseréje, amely az ablakcserékkel együtt energetikai korszerűsítést eredményez. Az energiahatékonyság növelése a hőszigetelést, és ezen keresztül a tanulást segítő belső terek használhatóságát, a motiváló belső iskolai környezet kialakítását is kedvezően befolyásolja.

A mozgássérültek számára az iskola megközelítését és az épületen belüli mozgást segíti a kerekesszékesek számára tervezett rámpák kiépítése az iskola bejárataihoz, illetve az emeletre való feljutást segíti a hernyótalpas lépcsőjáró kerekesszék emelő.

A felújítási munkálatokhoz kapcsolódóan többek között 176 tanulói asztal, 343 tanulói szék, 5 db tantermi szekrény cseréje is megvalósulhat.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.04.30

infrastr fejl 2019

A magyar gyermekjóléti, gyermekvédelmi, gyámügyi szabályozás törvényi alapja a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény (a továbbiakban: Gyvt.), mely végrehajtási rendeleteivel – elsősorban a gyámhatóságokról, valamint a gyermekvédelmi és gyámügyi eljárásról szóló 149/1997. (IX. 10.) Korm. rendelettel (a továbbiakban: Gyer.) – kiegészülve szabályozza a gyermek veszélyeztetettségét megelőzni, megakadályozni, illetve kezelni hivatott intézményi rendszer működését és az ennek során felmerülő feladatait.

A Gyvt. 6. § (5)-(6) bekezdése kimondja:

„A gyermeknek joga van emberi méltósága tiszteletben tartásához, a bántalmazással - fizikai, szexuális vagy lelki erőszakkal - , az elhanyagolással és az információs ártalommal szembeni védelemhez.”
„A gyermeknek joga van ahhoz, hogy a médiában fejlettségének megfelelő, ismeretei bővítését segítő, a magyar nyelv és kultúra értékeit őrző műsorokhoz hozzáférjen, továbbá hogy védelmet élvezzen az olyan káros hatásokkal szemben, mint a gyűlöletkeltés, az erőszak és a pornográfia.”

A Gyvt. 5. § n) pontja szerint pedig veszélyeztetettség: olyan - a gyermek vagy más személy által tanúsított - magatartás, mulasztás vagy körülmény következtében kialakult állapot, amely a gyermek testi, értelmi, érzelmi vagy erkölcsi fejlődését gátolja vagy akadályozza.

Read more ...

A SZTEJKI Eötvös József Gimnázium ebben az évben 23. alkalommal hirdeti meg a William Blake Angol Nyelvi Szépkiejtési Versenyt Csongrád megye 9-12. évfolyamos középiskolai tanulói, valamint – külön kategóriaként – az általános iskolák 7-8. évfolyamos tanulói részére. Idén is számítunk határon túli versenyzőkre. A versenyt az ELT Hungary Tankönyvkiadóval közösen szervezzük.

FIGYELEM, IDŐPONTVÁLTOZÁS!

A verseny időpontja 2016. november 14-ről 2016. november 21-re módosul. Szíves elnézésüket és megértésüket kérjük!

A verseny időpontja: 2016. november 21. (hétfő); 13 óra

A verseny célja: az angol nyelvet tanuló diákok számára találkozási és megmérettetési lehetőséget biztosítani.

A versenyre iskolánként legfeljebb 3 fő nevezését várjuk.

A verseny témája:

 • egy szabadon választott, 2-3 perces prózai vagy lírai szöveg elmondása kívülről,
  eredetének megfelelő kiejtéssel
 • egy kötelezően kijelölt rövid prózai szöveg felolvasása, 2 perces felkészülési idő után

Zsűrizés: A bírálat brit és amerikai anyanyelvi lektorok, valamint meghívott magyar anyanyelvű középiskolai angoltanárok közreműködésével történik.
A helyezettek és felkészítő tanáraik mindkét kategóriában díjazásban részesülnek.

Nevezési díj: nincs.

Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lap visszaküldésével lehet levélben vagy elektronikus úton.

Jelentkezési határidő: 2015. november 9. (szerda)

Postacím:

SZTEJKI Eötvös József Gimnázium
6723 Szeged, Csongor tér 1.


E-mailben történő jelentkezését az címre várjuk. Kérjük, hogy az e-mail tárgyába a következőt írják: William Blake 2016

Amennyiben további információra van szüksége, érdeklődhet az alábbi e-mail címen: (Erdélyi Ágota, angoltanár), vagy telefonon a 62/547-060 telefonszámon.

Iskolánk sítábort szervez 2016. január 24-29-ig. (6 nap, 5 éjszaka)


Helyszín: Ausztria (Koralpe) – pályaszállás
Elhelyezés: Hotel Koralpe: 2 - 4 ágyas, összkomfortos szobákban
Ellátás: félpanzióval
Az ár tartalmazza: szállás, utazás, félpanziós ellátás, síbérlet

Diák (18 éves korig): 225 EUR + 12.000 Ft
Felnőtt: 251 EUR + 12.000 Ft

Jelentkezni: 100 EUR előleg befizetésével lehet Nagyné Komáromi Veronika tanárnőnél (70/266-2840)

A teljes összeg befizetése részletekben is lehetséges!

 

Befizetési lehetőségek és információk:

 • Központi készpénzes étkezési térítési díj beszedés:
  Helyszín: NGSZ Közétkeztetés Ügyfélszolgálata (6724 Szeged, Huszár u. 1.) Link

 • Online bankkártyás fizetés, előzetes regisztrációt követően az ETELKA portálon keresztül

 • Pótbefizetés:
  NGSZ Közétkeztetés Ügyfélszolgálata (6724 Szeged, Huszár u. 1.)
  Tel.: + 36 62 561 960

 • További információk:
  A www.ngsz.hu oldal "Közétkeztetés"  menüpontja alatt található, valamint a e-mail címen kérhető.

 • A személyes adatok kezelésére irányuló úgynevezett általános adatvédelmi rendelet (2016/679 EU rendelet (GDPR)) tekintetében a Nevelési-Oktatási Intézmények Gazdasági Szolgálata (továbbiakban NGSZ) által a közétkeztetés biztosításához használt nyomtatványok frissítésre kerültek. A nyomtatványok 2018. május 25-től lépnek hatályba, így továbbiakban a korábbi nyomtatványokat nem áll módunkban elfogadni. Az új nyomtatványok és tájékoztatók feltöltésre kerültek az NGSZ honlapjára a Közétkeztetési menüpont alá.
 • Kérjük az intézményben ebédező tanulóinkat, hogy a diákigazolványukat, a kollégákat pedig, hogy a lakcímkártyájukat hozzák magukkal a befizetéshez és az étkezésekhez.
 • Étkezni tanulóknak csak diákigazolvánnyal, dolgozóknak csak lakcímkártyával lehetséges!
 • Minden egyéb étkezéssel kapcsolatos ügyintézés az NGSZ Közétkeztetés ügyfélszolgálatán történik.

 

Képek iskolánk életéből

randomkep- (11).jpg randomkep- (59).jpg randomkep- (57).jpg randomkep- (3).jpg randomkep- (6).jpg randomkep- (1).jpg randomkep- (52).jpg randomkep- (48).jpg randomkep- (67).jpg randomkep- (34).jpg randomkep- (5).jpg randomkep- (60).jpg randomkep- (4).jpg randomkep- (21).jpg randomkep- (36).jpg randomkep- (30).jpg randomkep- (32).jpg randomkep- (18).jpg randomkep- (47).jpg randomkep- (42).jpg randomkep- (25).jpg randomkep- (40).jpg randomkep- (12).jpg randomkep- (37).jpg randomkep- (39).jpg randomkep- (45).jpg randomkep- (33).jpg randomkep- (64).jpg randomkep- (41).jpg randomkep- (35).jpg randomkep- (7).jpg randomkep- (63).jpg randomkep- (24).jpg randomkep- (66).jpg randomkep- (23).jpg randomkep- (61).jpg randomkep- (50).jpg randomkep- (65).jpg randomkep- (17).jpg randomkep- (28).jpg randomkep- (55).jpg randomkep- (49).jpg randomkep- (62).jpg randomkep- (9).jpg randomkep- (51).jpg randomkep- (38).jpg randomkep- (31).jpg randomkep- (54).jpg randomkep- (56).jpg randomkep- (26).jpg randomkep- (22).jpg randomkep- (15).jpg randomkep- (10).jpg randomkep- (58).jpg randomkep- (2).jpg randomkep- (29).jpg randomkep- (46).jpg randomkep- (19).jpg randomkep- (20).jpg randomkep- (13).jpg randomkep- (14).jpg randomkep- (16).jpg randomkep- (27).jpg randomkep- (8).jpg randomkep- (53).jpg randomkep- (43).jpg

Copyright © 2023 SZTEJKI Eötvös József Gimnázium Minden jog fenntartva .